Working at AroCell

Financial assistant

Feb 8, 2023

Är du en noggrann ekonom i början av din karriär och nyfiken på börsen? Då kan detta vara en möjlighet för dig, IDL Biotech dotterbolaget till AroCell AB, söker nu en ekonomiassistent vårt växande bolag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Bromma, Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos oss kommer du arbeta varierat med arbetsuppgifter inom både redovisning, controlling och administration. Rapportering sker till bolagets CFO och tillsammans ansvarar ni för ekonomifunktionen för AroCell Group, moderbolaget AroCell är noterat på First North Stockholm.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra inklusive kontakter med kunder och leverantörer
  • In- och utbetalningar
  • Avstämningar vid månads- och årsbokslut
  • Delaktig i börsrapportering
  • Delaktig i olika projekt på ekonomiavdelningen, exempelvis inom digitalisering och effektivisering av ekonomiprocesser
  • Ge god service internt och externt.

Din profil

Du är en organiserad och noggrann person som jobbar effektivt och proaktivt. Vi värdesätter att du är lösningsorienterad och är flexibel mellan de olika arbetsuppgifterna. Du har ett stort eget driv och vilja att utvecklas, samt drivs av att arbeta mot satta deadlines. Är du även intresserad av börsen och aktiemarknaden är det ett plus.

Krav:

  • Minst gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning
  • Flytande svenska i både tal och skrift

Meriter:

  • Erfarenhet av något ekonomisystem, gärna Visma
  • Erfarenhet av hantering av kund- och leverantörsfakturor

Ansökan

Välkommen att skicka in CV samt personligt brev till ellen.dittberner@arocell.com senast den 26 februari, Urval och intervjuer sker löpande.

IDL Biotech

IDL Biotech är ett spännande svenskt diagnostikföretag som agerar på den internationella arenan inom de kliniska områdena Onkologi och Bakteriologi. IDL Biotech tillhör moderbolaget AroCell AB som är noterat på First North Stockholm. IDL Biotech utvecklar och producerar in vitro diagnostiska tester som marknadsförs via lokala samarbetspartners. Produktportföljen innehåller såväl s.k. snabbtester inom onkologi och bakteriologi som laboratorietester. IDL Biotech står inför ett flertal intressanta utmaningar i närtid, avseende tillväxt på både nya och existerande marknader samt utvidgning av befintlig produktportfölj.

Laboratory engineer QC – temp

Vikariat 12 månader Vill du jobba med kvalitetskontroll på ett av Stockholms trevligaste biotechbolag? IDL Biotech, dotterbolaget till AroCell AB, söker nu en vikarie för en laboratorieingenjör till sin QC-avdelning. Vi letar efter dig med erfarenhet av laborativt...

read more

Laboratory engineer

Vill du jobba med att producera viktiga diagnostiska produkter på ett av Stockholms trevligaste biotechbolag? IDL Biotech letar nu efter en Laboratorieingenjör till sin produktion av diagnostiska snabbtester för sjukvården. Vi letar efter dig med praktisk erfarenhet...

read more

Medical and Marketing Professional

Vill du jobba med diagnostiska produkter ur både ett tekniskt och marknadsmässigt perspektiv på ett av Stockholms trevligaste biotechbolag? IDL Biotech letar nu efter en Medical and Marketing Professional till vårt växande team! Vi letar efter dig som trivs med att...

read more